Musclefreak - Power Reactor Preworkout
  • Musclefreak - Power Reactor Preworkout
Musclefreak - Power Reactor Preworkout
Pogledajte sve proizvode od Muscle Freak
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 59.00 KM
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00 KM

Dostupne Opcije

Kol.

Musclefreak - Power Reactor Preworkout

Muscle Freak Power Reactor je super snažni pre-workout koji garantovano povećava nivo energije, snagu i pump kao ni jedan pre-workout do sada.

Samo jedna mjerica će podići nivo energije, snagu i pump do maksimuma.

Njegova ekstremna potentnost i intenzivni efekti mogu za pojedine osobe biti i presnažni.

Ukoliko ste ozbiljan sportista koji traži pre-workout kao nijedan drugi,

Muscle Freak Power Reactor će vam pružiti ono što tražite: intenzivnu energiju, fokus i ekstreman pump koji će učiniti da vaš trening bude kao nikad prije.

S Power Reactor-om možete zaboraviti osjećaj umora i slabosti u teretani.

Ni jedna težina neće biti preteška, ni jedan trening preintenzivan. Ni jedan pump nećete ovako osjetiti.

Citrulin malat (6g): će vam omogućiti intenzivan i dugotrajan pump. Istraživanja su pokazala da citrulin značajno podiže nivo nitričnih oksida i arginina u krvi, što povećava sintezu proteina, kreatina i bolje iskorištavanje BCAA tokom treninga.

Uzimanje adekvatne doze citrulin malata se pokazalo da direktno utiče na broj izvedenih ponavljanja, smanjenje umora i značajno smanjenje upale mišića poslije treninga. Iz navedenih razloga svako serviranje

Power Reactor -a sadrži nevjerovatnih 6g citrulin malata.

Beta-Alanine (4g): Beta-alanin povećava nivo karnozina. Istraživanja su pokazala da svakodnevno uzimanje beta-alanina povećava izdržljivost i oporavak poslije dugih treninga. Beta-alanin odgađa mišićni umor i tako pomaže u povećanju čiste mišićne mase i povećava snagu.

Creatine Nitrate (2g): kreatin nitrat je novi oblik kreatina koji ima bolju apsorpciju i ne zahtjeva fazu punjenja. Za razliku od ostalih oblika kreatina, ovaj oblik djeluje odmah i poboljšava performanse, povećava snagu, izdržljivost i smanjuje umor.

Betaine (2.5g): Betain je poznat po tome da stimuliše mišićni pump i osjetljivost kontrakcije mišićnih vlakana. Suplementacija betainom povećava nivo nitričnih oksida i volumena krvi u mišićima za maksimalnu snagu, punoću i veličinu mišića.

N-ACETYL-L-TYROSINE (700mg): istraživanja su pokazala da ova aminokiselina povećava motivaciju, mentalni fokus i budnost. Poznata je po tome što popravlja raspoloženje, povećava energiju tokom treninga i omogućava da vaše performanse budu na vrhuncu.

Kofein (300mg): kofein je jedan od najistraženijih dodataka koji se koristi za povećanje performansi. Kofein podiže snagu, mentalnu budnost, popravlja raspoloženje i pomaže da duže trenirate većim intenzitetom.


Pomiješajte jednu mjericu (20g) sa 350ml hladne vode i konzumirajte 20-30 minuta prije vježbanja.

Ne prekoračujte preporučeno serviranje (1 mjerica) u toku 24 sata.

Prije upotrebe pročitajte čitavu etiketu i pratite priložena uputstva.

Čuvajte u originalnom pakovanju na hladnom i suhom mjestu.

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Tagovi: Musclefreak, Power, Reactor, Preworkout, Pre, Workout, Nitric, Oxide, Muscle, Freak