Muscletech - Casein Gold +25% free (2,2kg)
Muscletech - Casein Gold +25% free (2,2kg)
Pogledajte sve proizvode od Muscletech
 • Dostupnost: U zalihama
 • Stara cijena: 139.00 KM
 • Nova cijena: 119.00 KM
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00 KM

Dostupne Opcije

Kol.

Muscletech - Casein Gold +25% free (2,2kg)


NAJBOLJA FORMULA UKLASI

Preko 20 godinaNITRO-TECH® je vodeći proteinski brend, izgrađen na temelju naučnihistraživanja i najmodernije tehnologije, te je stekao povjerenje bezbrojpotrošača u cijelom svijetu.

Sada je isti istraživački i razvojni tim razvionovu formulu baziranu na superiornim izvorima proteina, kvalitetu iproizvodnji.

Predstavljamo vam NITRO-TECH® CASEIN GOLD – naprednu formulu savišestrukim premium izvorima kazeina za optimalnu brzinu apsorpcije isuperiornim profilom BCAA.

SUPERIORNA NAUKA,SUPERIORNI REZULTATI

Poboljšajte svojoporavak sa postepenim otpuštanjem i apsorpcijom nutrijenata.

Kazein i proteinmlijeka su jedni od najsporije probavljivih proteina.

Nitro-Tech Casein Goldvam pruža 24g visokokvalitetnog proteina dobivenog iz više premium izvorakazeina za produženo otpuštanje amino kiselina, koje će hraniti vaše mišiće do8h.

Štaviše, svako pojačano serviranje Nitro-Tech Casein Gold sadrži 10gprirodnih BCAA, glutamina i njegovih prekusora i samo 1g šećera.

U kombinacijisa dokazano isprobanim nevjerovatnim okusom, Nitro-Tech Casien Gold je jednakodobar za vaše nepce kao i za vaše mišiće.

8-satna dostava BCAA

Izvori proteinakorišteni u Nitro-Tech Casein Gold su u istraživanju provodenom od strane “TheAmerican Journal of Clinical Nutrition” pokazali da otpuštaju aminokiseline ukrvotok do 8h sati nakon konzumiranja.

Sa ovakvim svojstvom otpuštanjaaminokiselina, Nitro-Tech Casein Gold je odlična antikatabolička formula ipoboljšava stvaranje pogodne sredine za izgradnju mišića.

Transparentna formula

Svako pakovanjeNitro-Tech Casein Gold ima u potpunosti transparentnu formulu koja garantuje daćete dobiti tačno one sastojke i količinu proteina koja stoji na etiketi.

NAJBOLJI OKUS U KLASI

Da bi uživali u čistojproteinskoj formuli ne znači da morate da konzumirate suvišne ugljikohidrate imasti.

Za neke kompanije okus je jedina stvar koja im ide u prilog, te zbogtoga njihove proteinske formule sadrže jeftine izvore proteina koje je lako zasladitiugljikohidratima, mastima i šećerima.

U MuscleTechu vjeruju da ne moratežrtvovati makronutrijente kako bi ostvarili željene rezultate. Zato je njihovistraživački tim u uskoj saradnji sa najboljim stručnjacima za proizvodnjuokusa kreirao vrhunske okuse koji ne sadrže dodatne šećere ili ugljikohidrate,te vam obezbijedio više proteina po serviranju i bolji makronutrijentskiprofil.

Pored ovoga MuscleTech-ovi istraživači su uspjeli izbjeći zamku u koju su upali mnogi drugikazeinski proizvodi i stvorili proizvod koji se lako miješa s manje grudvica isuperiornijim okusom i teksturom u odnosu na standardne kazeinske proizvode.

Rezultat je glatka iodličnog okusa tekstura koja ne sadrži ekstra šećer ili ugljikohidrate kojemožete vidjeti u drugim proteinskim praškovima.

Sve ovo vam pruža vie proteinapo serviranju i bolji makoronutrijentski profil.

TESTIRANA KVALITETA IČISTOĆA

Kako bi osiguralivisok standard kvalitete, svaka serija Nitro-Tech Casein Gold prolazistriktnu kontrolu kvalitete i testirana je od strane trećih lica i potvrđenakako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.

Uputstvo za upotrebu:

Pomiješajte jednoserviranje (1 mjericu) sa 250-300ml vode ili malomasnog mlijeka. Za najboljerezultate pomiješajte dva serviranja (2 mjerice) sa 500-600ml vode ilimalomasnog mlijeka i konzumirajte pred spavanje ili između obroka.

 


  Pomiješajte jedno serviranje (1 mjericu) sa 250-300ml vode ili malomasnog mlijeka.

  Za najbolje rezultate pomiješajte dva serviranja (2 mjerice) sa 500-600ml vode ili malomasnog mlijeka i konzumirajte pred spavanje ili između obroka.

  2,2kg + 25% free size


  72 doze

  Napiši Mišljenje

  Napomena: HTML nije preveden!
      Loše           Dobro
  Slični Proizvodi
  ON - Casein Gold 100% (1,8kg)

  ON - Casein Gold 100% (1,8kg)

    100 % Casein je vrlo bogat izvor bjelančevina koje se lagano razgrađuju i time k..

  135.00 KM

  Tagovi: Muscletech, Casein, Gold, +25%, free, 2kg)