Muscletech - Cell-Tech SX7 Revolution
  • Muscletech - Cell-Tech SX7 Revolution
Muscletech - Cell-Tech SX7 Revolution
Pogledajte sve proizvode od Muscletech
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 69.00 KM
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00 KM
Kol.

Muscletech - Cell-Tech SX7 Revolution


Svaki okus  Cell-Tech™ SX-7® Revolution je napravljen saradnjom MuscleTech-ovog istraživačkog tima i stručnjaka u jednoj od najboljih kompanija za pravljenje okusa.

Ovi istraživači su testirali bezbroj serija ovog proizvoda kako bi osigurali da je ukusniji od bilo kojeg drugog kreatina na tržištu!

  •     Povećana mišićna masa
  •     Četiri vrste kreatina
  •     Superioran oporavak
  •     Povećana snaga

Spoj tehnologije i efikasnosti bez kompromisa

Predstavljamo vam CELL-TECH™ SX-7® Revolution, snažnu formulu koja sadrži dvofaznu ActivSphere™ tehnologiju i posjeduje napredne ključne sastojke za povećanu mišićnu masu, više snage i superioran oporavak.

Ova ekskluzivna formula nosi legendarno ime koje je sinonim za kreatin, Cell-Tech, kako bi pružio neviđenu mišićnu masu i snagu.

Napredne četiri vrste kreatina

Svako serviranje CELL-TECH™ SX-7® Revolution sadrži 3,5g premium četiri vrste, do sada neviđenog kretina kojim će te napuniti mišiće i obnoviti adanozin trifosfat (ATP), koji je primarni izvor energije u vašim mišićima. Kao sportista sigurno znate da je vašem tijelu potrebna energija, ali ono što većina sportista ne zna je odakle ta energija dolazi. I dok će neki pretpostaviti da energija dolazi samo u obliku pre-workouta ili iz hrane, naše tijelo ne može koristiti energiju direktno iz makronutrijenata koje jedemo. Ova energija mora prvo biti pretvorena u ATP, odmah iskoristivu vrstu hemijske energije iskoristivu za sce ćelijske funkcije, te je ovo razlog zašto je kreati toliko važan.

Poboljšana mišićna ATP regeneracija

Dok trenirate vaš nivo ATP-a opada i mišići se umaraju, ali naučno istražena doza kreatina koja se nalazi u CELL-TECH™ SX-7® Revolution će osigurati da vaše tijelo regenriše potrošene ATP zalihe i da vaši mišiće nastave raditi punom parom

Povećana mišićna masa, snaga i oporavak

Pokazalo se da kreatin povećava mišićnu masu, snagu i preformanse dok ubrzava oporavak između setova. Kreatin brzo nadoknađuje potršeni nivo ATP-a. ATP je neophodan za biohemijske reakcije zadužene za kontrakciju mišića. Kako trening odmiče, vaši mišići sve više rade a samim time se sve više troši ATP, koji ukoliko želite da nastavite trenirati morate nadoknaditi. Veći nivo ATP-a će vam dozvoliti da trenirate jače i brže oporavite tokom anaerobnog treninga. Ovo će vam takođe obezbijediti veću mišićnu masu i snagu.

Cell-Tech SX-7 Revolution Ultimate Creatine

Cell-Tech SX-7 Revolution Ultimate Creatine super napredna formula sadrži četiri crste premium kreatina i ekskluzivnu mikro-inkapsuliranu ActivSphere™ tehnologiju, što ga trenutno čini najnaprednijim kreatinom na tržištu.

Superioran u odnosu na konkurenciju

CELL-TECH™
je legendarno ime u kada su u pitanju kreatinski proizvodi, koji ne samo da je odolio vremenu, već postao i legendaran zbog svoje sposobnosti da izgradi mišićnu masu i snagu kao ni jedna kreatinska formula prije ili poslije. Jedan od ključnih razloga za efikasnost Cell-Tech-a su doze ključnih sastojaka koji se u njemu nalaze. Dok druge kreatinske formule mogu imati gotovo iste satojke, CELL-TECH™ SX-7® Revolution ih posjeduje u provjerenim dozama testiranim u kliničkim studijama.
Uputstvo za upotrebu: pomiješajte jedno serviranje (1 mjericu) sa 250ml vode i konzumirajte odmah. Cell-Tech™ SX-7® Revolution možete konzumirati prije ili poslije treninga.

Prije upotrebe pročitajte čitavu etiketu i pratite priložena uputstva. Kao i prilikom upotrebe svih kreatinskih proizvoda, vodite računa da ste adekvatno hidrirani.

50 doza

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Tagovi: Muscletech, Cell-Tech, SX7, Revolution, Creatini-Sustavi, Creatina