Muscletech - Clear Muscle SX-7 Revolution
Muscletech - Clear Muscle SX-7 Revolution
Pogledajte sve proizvode od Muscletech
  • Dostupnost: Nema u zalihama!
  • Cijena: 139.00 KM
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00 KM
Kol.

Muscletech - Clear Muscle SX-7 Revolution

Muscletech - Logo xfit

Jedina pilula kojasadrži kombinaciju BetaTOR-a, Peak ATP-a i drugih sastojaka

Predstavljamo vamevoluciju Clear Muscle® - nagrađivanog suplementa kojeg koriste elitnisportisti diljem svijeta.

Podržan temeljnim kliničkim istraživanjem, originalnaClear Muscle formula je otključala sav potencijal HMB-a pomoću BetaTor-a, ipostala pravo otkriće u svijetu suplementacije koje provjereno donosirezultate.

Zahvaljujući MuscleTech-ovim istraživačima je stvoren jedinstvenproizvod na tržištu – do sada.

ClearMuscle® SX-7® Revolution je prvi suplement koji sadrži BetaATP –kombinaciju dva naučno podržana sastojka, BetaTOR i Peak ATP koji zajednodjeluju kako bi obezbijedili impresivne rezultate na treningu, kao ni jedan suplementdo sada.

Pored BetaATP-a,MuscleTech je dodao i klinički provjerenu dozu KIC – keto kiselinu koja stojiiza legendarnih GAKIC i LEUKIC formula.

Ni jedan suplement na tržištu nemasastav čiji sastojci su istraženi poedinačno kao i u kombinaciji.

BetaTor u brzo apsorbujućojpiluli

BetaTOR je jedinstven, super napredni metabolit i derviatslobodne kiseline leucina i HMB-a. U revolucianornoj studiji provedenoj naUniverziteu Tampa, testirani subjekti koji su koristili PEAK ATP i BetaTOR suza samo 12 sedmica dobili 8,5kg čiste mišićne mase.

Također su i povećali svojumaksimalnu snagu za 96kg (ukupno bench press, čučnjevi i mrtvo dizanje).

Peak ATP u ekskluzivnojformuli dvojne kapsule

Prva pilula ove vrste koja kombinuje PEAK ATP i KIC zapoboljšane mišićne performanse, ekstreman pump i bolji oporavak, i sve to uzkreiranje idealnog anaboličkog okruženja.

Ovaj revolucionarni, patentirani proces fizički izolujerazličite aktivne sastojke u dvije odvojene kapsule. Unutrašnja pilula nosivisoko kvalitetnu kombinaciju ključnih sastojaka za izgradnju mišića u svominherentnom aktivnom stanju. Unutrašnja pilula se nalazi u biološkiraspoloživoj tečnoj mješavini koja sadrži BetaTOR.

BetaTOR je jedinstveni, najsavremeniji derivat slobodne kiseine HMB-a i metabolit leucina. Ova mješavina otključava pravi potencijal za jedinstvenu efikasnost i rezultate.
BetaTOR pokreće povećanje sinteze anaboličkih proteina u mišićima tako što povećava fosforilaciju mTOR-a i na taj način aktivira signalirajući mTOR u mišićima. Potom mTOR stimuliše pokretanje sinteze proteina u mišićima što dovodi do većih i jačih mišića.
Pored ovoga, mTOR u isto vrijeme djeluje i na drugi put kako bi zaustavio katabolizam mišića. Pomažući u zatvaranju ubiquitin-proteosome-proteolitični puta (UPPP), BetaTOR samnjuje razgradnju proteina u mišićima na molekulskom nivou izazvanu intezivnim treningom. Štaviše klinička studija objavljena 2013 godine u “Journal of Physiology” je pokazala da BetaTOR samnjuje razgradnju proteina u mišićima za 57%.

Peak ATP

Clear Muscle® SX-7® Revolution pruža 400mg adenozin 5’-trifosfat dinatrijem dnevno (u 3 serviranja) za više snage i bolje performanse.

PEAK ATP povećava anaboličko signaliziranje aktivirajući mTOR puteve. Također povećava priliv i otpuštanje kalcija u mišićima što dovodi do bolje kontrakcije i boljih performansi. Konačno, PEAK ATP podržava vazodilataciju i poboljšava protok krvi koja dovodi više kisika i pomaže vam kod zadnjih par ponavljanja.

Na Univerzitetu Tampa je provedena 12 sedmična klinička studija kako bi se utvrdila efikasnost Peak ATP® i u kojoj su učestvovali iskusni vježbači. Ovi vježbači su koristili istu dozu Peak ATP® kao što sadrži i Clear Muscle® SX-7® Revolution. Prvi vidljivi rezultat ove studije je bilo nevjerovatno povećanje snage koje je iskusila grupa koja je koristila Peak ATP®. Članovi ove grupe su povećali svoju ukupnu snagu (ukupna snaga na bech press-u, čučnjevima i mrtvom dizanju) u prosjeku za 55,30kg u odnosu na placebo grupu, koja je povećala svoju ukupno snagu za samo 22,4kg. Pored nevjerovatnog povećanja snage ispitanici su povećali i čistu mišićnu masu za 4kg u odnosu na placebo grupu koja je povećala za samo 2kg. Još jedna prednost PEAK ATP-a koju su istKonzumirajte jedno serviranje (4 -8 kapsula) dnevno.

Kada trenirate jedno od ovih serviranja konzumirajte 30 minuta prije treninga.

Ne prekoračujte dozu od tri serviranja (12 kapsula) u toku 24 sata.

168 caps

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Slični Proizvodi
Muscletech - Clear Muscle (84 liquid caps)

Muscletech - Clear Muscle (84 liquid caps)

IZVANREDNI REZULTATIKada jedete ispravno, dajete sve od sebe na treningu, idete do krajnjih granica ..

80.00 KM

Muscletech - Mass Tech X5 SX-7 Revolution

Muscletech - Mass Tech X5 SX-7 Revolution

    Superioran pump    Povećanje snage za 147%    Poveć..

120.00 KM

Tagovi: Muscletech, Clear, Muscle, SX-7, Revolution, Snaga, Performanse, Testo, Boosteri