Muscletech - Hydroxycut SX-7 Revolution (60 caps)
Muscletech - Hydroxycut SX-7 Revolution (60 caps)
Pogledajte sve proizvode od Muscletech
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 90.00 KM
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00 KM
Kol.

Muscletech - Hydroxycut SX-7 Revolution (60 caps)

  • Eksplozivna energija
  • Napredan gubitakkilograma
  • Pojačan fokus
  • Ultimativni termogenik

Hydroxycut® SX-7® RevolutionUltimate Thermogenic sadrži istraženu dozu bezvodnog kofeina (caffeineanhydrous) kako bi oslobodio eksplozivnu energiju, podigao termogenezu ipojačao svoj mentalni fokus.

U jednoj studiji ispitanici koji su koristili C.canephora robusta 60 dana su u prosjeku izgubili 5kg u odnosu na placebo grupuu kojoj su ispitanici u prosjeku izgubili 2,5kg, obje grupe su bile na dijetisa nisko-kalorijskim unosom.

U odvojenoj 8 sedmičnoj studiji osobe koje sukoristile isti sastojak su u prosjeku izgubile 1,7kg u odnosu na 0,6kg kolikosu izgubile osobe u placebo grupi. Obje grupe su bile na dijeti sa smanjenim kalorijskimunosom i vježbali srednjim intenzitetom.

Jeste li spremni zarevoluciju?

Predstavljamo vamHydroxycut® SX-7® Revolution Ultimate Thermogenic – prva i jedina usvijetu kapsula sa dvostrukom dostavom.

Prah u kapsulama je omiljeni načindostave za većinu proizvođača jer je na taj način lakše dostaviti više aktivnihsastojaka u adekvatnim dozama.

Međutim, neke od sastojaka poput CLA se ipakpreporučuje konzumirati u tečnom stanju.

Razdvajanjem kombinovane kapsule sadvostrukom dostavom na dvije polovine dobijate sistem dostave koji prevazilazizastrajela ograničenja koja imaju čisto tečne kapsule ili kapsule s prahom, akoje i dalje koristi većina konkurenata.

Nepropustljiva membrana na sredinikapsule pomaže da sastojci zadrže svoj integritet i ostanu u preferiranomstanju i budu spremni za ubrzanu apsorpciju.

Ovim sistemom ne samo da dobijatemanje neželjenih filera, već i veću koncentraciju aktivnih sastojaka.

Brzo otpuštajuća tečna kapsula

Sadrži premium Clarinol® A-95 CLA, najveću koncentraciju aktivne konjugirane linolna kiseline koja je dostupna.Brzo otpuštajuća tečna kapsula

Nepropusna odvajajuća membrana

Istraživači iz MuscleTech-a su u saradnji sa ekspertima za razvoj pilula razvili najnapredniju kapsulu.

Ovaj jedinstveni dizajn za dostavu kombinuje tehnologiju dvostruke kapsule i koristi hermetički zatvorenu, nepropusnu membranu kako bi fizički razdvoji različite aktivne sastojke

Termogenička kapsula za mršanje

Pruža kofein za pojačan fokus, termogenezu i energiju. Osobe koje su konzumirale C. canephora robusta u kombinaciji sa nisko kalorijskom dijetom su u prosjeku izgubile 5kg za 60 dana, i 1,7kg za 8 sedmica u kombinaciji sa smanjenim kalorijskim unosom i umjerenim vježbanjem.

Prva ikada kapsula sa dvostrukom dostavom

CLA – Najčišči dostupan oblik CLA – 95%. Za razliku od konkurentskih izvora CLA, Clarinol® CLA sadrži najveću koncentraciju aktivnih CLA masnih kiselina
Lion’s Mane (Lavlja griva) – također poznata i kao hericium erinaceus, je jedinstvna gljiva koja sadrži mješavinu “hericenone” koja ima dugu historiju tradicionalne upotrebe u Aziji.


Huperzine A i Kolin bitartrat – ključni sastojci koji će doprinijeti jedinstvenom čulnom iskustvu.


Caffeine Anhydrous (bezvodni kofein) – snažna, precizna i naučno istražena doza kofeina za veći fokus, energiju i termogenezu.


Yohimbe Bark Extract (yohimbe ekstrakt kore) – snažan sastojak koji pruža i rauwolscine i yohimbine.


C. Canephora Robusta – osobe koje su konzumirale 200mg C. canephora robusta su u za 60 dana u prosjeku izgubile 5kg (u odnosu na 2,5kg u placebo grupi) u kombinaciji s niskokalorijskom dijetom i 1,7kg (0,6kg placebo grupa) za 8 sedmica u kombinacija s dijetom sa smanjenim kalorijskim unosom i umjerenim vježbanjem.


Način upotrebe: Kako bi se navikli na proizvod pratite tabelu ispod. Kada se priviknete na proizvid, konzumirajte 2 kapusle dva puta dnevno, 30-60 minuta prije dva najveća obroka (npr. doručak i ručak).

Ne prekoračujte dozu od 4 kapsuke u toku 24 sata. Za najbolje rezultate koristite 60 dana u kombinaciji sa dijetom i treningom.

Ne koristiti duže od 8 sedmica.

60 caps

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Slični Proizvodi
Universal - Animal Cuts (42 pack)

Universal - Animal Cuts (42 pack)

Za razliku od svih ostalih proizvoda za sagorijevanje masti, Animal Cuts nije samo običan termog..

99.00 KM 105.00 KM

Tagovi: Muscletech, Hydroxycut, SX-7, Revolution, (60, caps)