Muscletech - L-Arginine SX-7 Black Onyx (30 doza)
  • Muscletech - L-Arginine SX-7 Black Onyx (35 doza)
Muscletech - L-Arginine SX-7 Black Onyx (35 doza)
Pogledajte sve proizvode od Muscletech
  • Dostupnost: Nema u zalihama!
  • Stara cijena: 69.00 KM
  • Nova cijena: 65.00 KM
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00 KM
Kol.

Muscletech - L-Arginine SX-7 Black Onyx (35 doza)

Muscletech - Logo xfit

  • SNAŽAN PREKURSOR NITRIČNIH OKSIDA
  • POSPJEŠUJE VASKULARNOST I DOSTAVU NUTRIJENATA
  • TROSTRUKI NAPREDNI IZVOR L-ARGININA

L-Arginine SX-7® Black Onyx™ sadrži snažnu miješavinu koja će proizvesti nevjerovatan pump i raširiti krvotokom kada vam je najpotrebnije.

Nitrični oksid (NO) je signalizirajuća molekula koja povećava dotok krvi u mišiće i ključna je za mišićni pump! Količinu nitrični oksida koju će vaše tijelo proizvesti strogo kontrolira enzim koji se zove NO sintaza.

Kada trenirate visokim intenzitetom, povećava se i aktivnost NO sintaze, što znači i više proizvedenih nitričnih oksida.

Kada počnete vježbati, signal se šalje enzimima NO sintaze kako bi proizveli što više nitričnih oksida, što opet dovodi da nitrični oksidi brže djeluju na mišiće i krvne sudove kako bi proizveli pump.

Nitrični oksidi pomažu da se krvni sudovi opuste i izazovu brzu vazodilataciju, masivni pump, najekstremniju tvrdoću mišića i nevjerovatnu vaskularnost.

Napredna argininska mješavina koja se nalazi u L-Arginine SX-7® Black Onyx™ sadrži tri oblika L-arginina koji je klučni prekusor nitričnih oksida.

Pored ovoga, L-Arginine SX-7® Black Onyx™ je bez šećera i stimulansa, te ga možete koristiti s ostalim SX-7® Black Onyx™ proizvodima.

Snažan prekusor nitričnih oksida

MuscleTech-ovi istraživači su razvili najnapredniju, ultra čistu formulu sa trostrukim izvorom L-arginina.

L-Arginine SX-7® Black Onyx™ će vam pružiti 6,000mg L-arginina, uključujući i ultra čisti mikronizirani L-arginin za rapidnu apsorpciju i dostavu u tijelu.

Kada trenirate različiti fiziološki okidači izazivaju otpuštanje kalcija u endotelnim ćelijama koje okružuju krvne sudove, što pokreće enzim NO sintaze da proizvodi nitrične okside od aminokiseline L-arginin.

Nakon ovoga nitrični oksidi napuštaju endotelne ćelije kako bi izazvale relaksaciju glatkih mišićnih ćelija koje okružuju krvne sudove, što omogućava vazodilataciju i veći dotok krvi u skeletne mišiće, što stvara nevjerovatan pump!
Superiorna vazodilatacija

L-Arginine SX-7® Black Onyx™ pospješuje vazodilataciju kako bi povećao protok krvi, poboljšao iskorištavanje kisika i dostavu nutrijenata.

TESTIRANA KVALITETA I ČISTOĆA

Kako bi osigurali visok standard kvalitete, svaka serija L-Arginine SX-7® Black Onyx™ prolazi striktnu kontrolu kvalitete, testirana je od strane trećih lica i potvrđena kako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.
NAJBOLJI OKUS U KLASI

Svaki okus  L-Arginine SX-7® Black Onyx™ je napravljen od strane stručnjaka u jednoj od najboljih kompanija za pravljenje okusa, kako bi bio nevjerovatno ukusan.
Pomiješajte jedno serviranje (1 mjericu) sa 360-480ml i konzumirajte jednom dnevno.

Za mišićni pump, uzmite jednu mjericu 20-30 minuta prije treninga.


Ne prekoračujte dozu od jednog serviranja u toku 24h.

35 doziranja

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Slični Proizvodi
StarLabs - AKG Arginine (180 caps)

StarLabs - AKG Arginine (180 caps)

Novo u ponudi - Vrhunski kvalitet, povoljne cijene !AKG ARGININE od Starlabs Nutrition-a je baziran ..

45.00 KM

Tagovi: Muscletech, L-Arginine, SX-7, Black, Onyx, (35, doza), Snaga, Performanse, Testo, Boosteri