Muscletech - Mass Tech (3,2kg)
Muscletech - Mass Tech (3,2kg)
Pogledajte sve proizvode od Muscletech
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 109.00 KM
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00 KM

Dostupne Opcije

Kol.

Muscletech - Mass Tech (3,2kg)

Muscletech - Logo xfit

MassTech - 7lb


VIŠE PROTEINA, KVALITETNIJE KALORIJE, BOLJI REZULTATI Novi MASS-TECH ® je napredni gainer za dobijanje mišićne mase dizajniran za bilo kojeg pojedinca koji teško dobija na mišićnoj masi, koji je u bulking fazi, i / ili želi dobiti na snazi.

80g PROTEINA MASS-TECH sadrži 80g proteina kada se pomiješa sa 2 čaše obranog mlijeka koja snabdijeva brze, srednje i proteine koji se vare sporo. Multi-fazni proteinski sistem obezbjeđuje neophodne aminokiseline za tijelo u različitim brzinama za produženi rok isporuke aminokiselina u krvi.

1170 KALORIJA Nova, moćna formula sada isporučuje masivnih 1170 kalorija izvedenih od proteina visoke kvalitete i ugljikohidrata koji se brzo vare, kao i specijalizirane masti. To je najsvestraniji gainer na raspolaganju, koji se može uzeti jednom dnevno ili podijeljeno u dvije odvojene porcije po pola.

13g BCAA Proteinska doza kada se miješa sa 2 čaše obranog mlijeka opskrbljuje masivnih 13 grama BCAA i 7g leucina, koji pomažu vašim ​​skeletnim mišićima, održavaju rezerve mišićnog glikogena, i pomažu da se smanji količina defekta bjelančevina.

5g OMEGA MASNIH KISELINA Formula punog spektra sadrži manje zasićenih masti od drugih gainera i formulirana je sa 5 grama omega masnih kiselina, koje obezbjeđuju kalorije za energiju.

GRADI SNAGU BRŽE Za razliku od drugih vodećih gainera koji sadrže malo ili nimalo kreatina, MASS-TECH pruža 10-grama klinički potvrđenu dozu za brzo povećanje snage.

DOVEDITE TIJELO U ANABOLIČKO STANJE Daje 168g ugljikohidrata kroz multi-fazni kompleks ugljikohidrata koji podiže nivo inzulina, brzo prebacuje kreatin u mišiće, i promovše dopunu rezervi glikogena, dovodeći tijelo u anaboličko stanje.

UNAPREĐUJE SINTEZU PROTEINA MASS-TECH osigurava 3g L-alanina koji je druga-najkorišćenija aminokiselina nakon L-leucina u sintezi proteina. Čak je i navedeno da igraju ulogu u proizvodnji glukoze za upotrijebljivu energiju.
Uzmite ½ serviranja (2.5 doze) sa 8 oz. vode ili obranog mlijeka i konzumirajte dva puta dnevno.

proba

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Slični Proizvodi
ON - Serious Mass 2,7kg

ON - Serious Mass 2,7kg

1250 kalorija50g mješavine proteina vrhunske kvaliteteViše od 250g ugljikohidrata bez dodanih šećera..

85.00 KM

ON - Serious Mass 5,6kg

ON - Serious Mass 5,6kg

1250 kalorija 50g mješavine proteina vrhunske kvalitete Više od 250g ugljikohidrata bez dodani..

135.00 KM 139.00 KM

Muscletech - Mass Gainer (5,5kg)

Muscletech - Mass Gainer (5,5kg)

MUSCLETECH 100% MASS GAINER Vam pomaže da dostignete vaš potrebni dnevni unos kalorija pružaj..

110.00 KM 120.00 KM

Tagovi: Muscletech, Mass, Tech, 2kg), Suplementi