Muscletech - Mass Tech X5 SX-7 Revolution
Muscletech - Mass Tech X5 SX-7 Revolution
Pogledajte sve proizvode od Muscletech
  • Dostupnost: Nema u zalihama!
  • Cijena: 120.00 KM
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100,00 KM
Kol.

Muscletech - Mass Tech X5 SX-7 Revolution


  •     Superioran pump
  •     Povećanje snage za 147%
  •     Povećanje nivoa testosterona i smanjenje nivoa estradiola za samo 7 dana
  •     Ultimativni gainer sa naprednom tehnologijom dvostruke kapsule

Već godinama MASS-TECH® je sinonim za mišićnu masu i snagu i ovaj ukusni prah je temelj mnogim bodibilderima i drugim sportistima širom svijeta.

Sada su istraživači iz MuscleTech-a stvorili novu kapsulu vrijednu imena! Revolution posjeduje kombinaciju snažnih sastojaka za izgradnju mišićne mase i najnaprednije tehnologije kapsule.

Najjednostavnije rečeno, ovo je najnaprednija pilula za izgradnju mišićne mase. Mikronizirani prah unutar kapsule sadrži tri doze naučno dokazanih najsnažnijih sastojaka za povećanje mišićne mase, testosterona i performansi.

Ovo je podvig koji nikada do sada nije postignut i koji je moguć samo zahvaljujući naprednoj tehnologiji dvojne kapsule.

Ova nova napredna tehnologija dvojne kapsule iskorištava snagu super koncentrisane, ispunjene mikroniziranim prahom kapsule unutar još jedne tečne kapsule s visokom biloškom vrijednošću.

Brzo apsorbujuća tečnost je izolirana od mikroniziranog praha i sastojci su odvojeni u svom najstabilnijem stanju do trenutka apsorpcije!

Ova ekskluzivna i napredna tehnologija prevazilazi ograničenja zastrajelih tačnih kapsula i kapsula ispunjenih prahom, te predstavlja njihovu sinergiju kao dvije kapsule unutar jedne i rezultat je spoja tehnologije i efikasnosti bez kompromisa.


PEAK ATP

Svako serviranje sadrži 400mg adenozin 5′-trifosfat dinatrijuma (Peak ATP®) za poboljšanu snagu i performanse.

Na Univerzitetu Tampa je provedena 12 sedmična klinička studija kako bi se utvrdila efikasnost Peak ATP® i u kojoj su učestvovali iskusni vježbači.

Ovi vježbači su koristili istu dozu Peak ATP® kao što sadrži i MASS-TECH® X5 SX-7® Revolution. Prvi vidljivi rezultat ove studije je bilo nevjerovatno povećanje snage koje je iskusila grupa koja je koristila Peak ATP®.

Članovi ove grupe su povećali svoju ukupnu snagu (ukupna snaga na bech press-u, čučnjevima i mrtvom dizanju) u prosjeku za 55,30kg za 12 sedmica!

Ako malo stanete i razmislite, shvatit ćete da je ova grupa povećala svoju snagu više nego što većina vježbača poveća u godini!

Za razliku od Peak ATP grupe, placebo grupa je povećala svoju ukupno snagu za samo 22,4kg.

Istraživači na ovoj studiji su također mjerili i promjene gustoće mišića testiranih osoba. Istraživali su i konstruktivne promjene u mišićima i koristeći naprednu ultrasonografiju su otkrili da su subjekti iz Peak ATP grupe povećali gustoću mišića za 96% u odnosu na placebo grupu (gustoća kvadricepsa – 4.9mm u odnosu na 2.5mm)!

Sensoril Ashwangandha

MASS-TECH® X5 SX-7® sadrži punu istraženu dozu ovog snažnog adaptogena, koji naučno dokazano značajno smanjuje nivo seruma kortizola. Kada usljed učestalih i intenzivnih treninga nivo kortizola poraste, tada dolazi do pada nivoa testosterona. Cilj svakog sportiste je održavanje najvećeg mogućeg omjera testosterona naspram kortizola.

U dvostrukoj slijepoj, placebo kontrolisanoj studiji objavljenoj u “Journal of the American Nutraceutical Association”, istraživači su 19 ispitanika davali 125mg Sensoril® Ashwagandha.

Nakon dva mjeseca su izvršili mjerenje hormona stresa i otkrili da je nivo kortizola pao za 14,5%! MuscleTech-ovi istraživači su ovu identičnu istraženu dozu stavili u MASS-TECH® X5 SX-7® Revolution.

Bor citrat

Slobodni testosteron je najaktivniji oblik testosterona i ključan je za pokretanje procesa izgradnje mišićne mase i snage. Većina testosterona (oko 98%) u krvi je vezana za dva proteina, albumin i globulin (SHBG).

Ostatak testosterona nije vezan za protein ili drugim riječima je “slobodan”. Slobodni testosteron je najviše biološki raspoloživ za tijelo, i održavanje njegovog optimalnog nivoa je ključan za svakoga ko želi da izgradi mišićnu masu i bude jači.

MASS-TECH® X5 SX-7® Revolution sadrži tačnu dozu bora koja naučno dokazano nakon samo 7 dana podiže nivo slobodnog testosterona i smanjuje nivo estradiola.

MASS-TECH® X5 SX-7® Revolution – Ultimativni mass gainer

MASS-TECH® X5 SX-7® Revolution je prvi suplement koji sadrži bor, ashwangandhu i Peak ATP za poboljšan rast mišića, performanse pump i oporavak.

Ova snažna kapsula takođe povećava nivo testosterona i smanjuje nivo kortizola i estradiola.
Testirana kvaliteta i čistoća

Kako bi osigurali visok standard kvalitete, svaka serija MASS-TECH® X5 SX-7® Revolution prolazi striktnu kontrolu kvalitete i testirana je od strane trećih lica i potvrđena kako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.Konzumirajte jedno serviranje (4 kapsule) dnevno. Ne prekoračujte dozu od jednog serviranja u toku 24 sata.

Prije upotrebe pročitajte čitavu etiketu i pratite priloženo uputstvo.

100 caps

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Slični Proizvodi
Universal - Animal M Stak (21 pack)

Universal - Animal M Stak (21 pack)

Animal M Stak nova formula koja sada sadrži novi i još snažniji prirodni flavon/steron kompleks ..

105.00 KM

Muscletech - Clear Muscle SX-7 Revolution

Muscletech - Clear Muscle SX-7 Revolution

Jedina pilula kojasadrži kombinaciju BetaTOR-a, Peak ATP-a i drugih sastojakaPredstavljamo vamevoluc..

139.00 KM

Tagovi: Muscletech, Mass, Tech, SX-7, Revolution, Snaga, Performanse, Testo, Boosteri