Amix - Glutamine+BCAA (250g)
  • Amix - Glutamine+BCAA (250g)
Amix - Glutamine+BCAA (250g)
Pogledajte sve proizvode od Amix Nutrition
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 35.00 KM
Dostava unutar BiH, brza pošta A2B.

Dostupne Opcije

Kol.

Amix - Glutamine+BCAA (250g)

Novo u ponudi - Amix Britanski mega polularni brend za rekreativce i profesionalce.

Glutamine + BCAA je preparat odlične rastvorljivosti i ukusa koji sadrži amino kiseline razgranatog lanca, BCAA, u optimalnom odnosu 2:1:1 i mikronizovani L-Glutamin. Odnos BCAA i Glutamina je 1:1.

L-Glutamine je nazastupljenija aminokiselina u ljudskom organizmu i čini 60% aminokiselina u skeletnim mišićima i 20% ukupno prisutnih aminokiselina u organizmu.

Povećava snagu, smanjuje vreme oporavka između treninga, smanjuje mišićne upale, pomaže povećanje mišićne mase, pokreće i održava anaboličke procese i sprečava razgradnju mišićnih tkiva.

Dopunjavanje ishrane sa L-Glutamine pomaže sportistima da razviju svoju muskulaturu i obezbede adekvatne uslove za povećanje mišićnih ćelija.

BCAA doprinose rastu i održavanju mišićnog tkiva. Kombinacija ove tri esencijalne amino kiseline, L-Leucin, L-Izoleucin i L-Valin čine ukupno 33% mišićnih proteina. Mišićno tkivo aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) koristi za proizvodnju energije i sintezu proteina.

PREDNOSTI:

  • – 5g BCAA i 5g Glutamina u dnevnoj dozi
  • – Mišićni rast, zaštita mišića i efikasan oporavak nakon treninga
  • – Odlična rastvorljivost i ukus


Dnevna doza sujedna- dvije mjerice (6-12g). Jednu mjericu (6g) pomiješati sa 200-300ml vode i konzumirati za vrijeme treninga.

250g

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Tagovi: Amix, Glutamine+BCAA, (250g), Bcaa/Glutamin, Nutrition