Musclefreak - Mega Mass (2,5kg)
  • Musclefreak - Mega Mass (2,5kg)
Musclefreak - Mega Mass (2,5kg)
Pogledajte sve proizvode od Muscle Freak
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 85.00 KM
Dostava unutar BiH, brza pošta A2B.

Dostupne Opcije

Kol.

Musclefreak - Mega Mass (2,5kg)

Muscle Freak Mega Mass je visokokvalitetni gainer, koji smo kreirali kako bi zadovoljili potrebe i najzahtjevnijih vježbača.

Nakon godina uspješnog rada i distribucije najvećih brendova na tržištu, mi u Muscle Freaku smo odlučili da je vrijeme da i naša linija proizvoda ugleda svjetlo dana i da vam u skladu s našom tradicijom ponudimo najbolje i najkvalitetnije proizvode s predznakom bosanski brend.

Muscle Freak Mega Mass je ultra premium gainer za izgradnju čiste mišićne mase, kreiran da podrži rast i oporavak mišića kako sportista koji imaju povećane kalorijske potrebe, tako i rekreativaca koji žele povećati mišićnu masu.

Ključne karakteristike:

  • 30g proteina
  • 60g ugljikohidrata

Olakšava povećanje mišićne mase

Smanjuje vrijeme oporavka mišića

Obogaćen vitaminima i mineralima

Za dobijanje kvalitetne mišićne mase potreban vam je i kvalitetan, učinkovit gainer koji je koji će pomoći u ostvarenju vašeg cilja.

Muscle Freak Mega Mass je upravo takav gainer i njegova premium formula sadrži kombinaciju visokokvalitetnog whey proteina, ugljikohidrata s dodatkom vitamina i minerala.

Sve ovo ga čini idealnim izborom za osobe koje žele povećati svoj kalorijski unos i mišićnu masu te ubrzati oporavak mišića.

Muscle Freak Mega Mass formula sadrži omjer ugljikohidrata i proteina u odnosu 2:1, sa 60g ugljikohidrata i 30g proteina i 420 kalorija po serviranju.

PROVJERENA KVALITETA I ČISTOĆA:

Kako bi osigurali da svako pakovanje našeg proteina na policama ispunjava najviše standarde kvalitete, svaka serija Muscle Freak Mega Mass prolazi najstrožiju kontrolu kvalitete i garantovano ispunjava najviše standarde.

SASTOJCI:

Maltodekstrin iz kukuruza, whey protein iz mlijeka, biljne masti (kokosovo ulje), aroma, kakao, stabilizator (E466), emulgator (E322-suncokret), kiselina (E270), mješavina vitamina i minerala (retinil acetat,  kolekalciferol, d-alfa tokoferil acetat, d-biotin, l-ksorbinska kiselina, ferum, fumarat, cink glukonat, bakar glukonat, kalijum jodid, hromsulfat, mangan glukonat, natrijum selenat), zaslađivač (sukraloza E950).

PREPORUČENA UPOTREBA:

Kao dijetalni dodatak ili poslije treninga, pomiješajte tri mjerice (oko 100g) sa 4000ml hladne vode ili vašeg omiljenog pića protresite 20 sekundi i konzumirajte odmah. Savjet: Povećajte i smanjite količinu tečnosti kako bi dobili željeni okus i teksturu.

IZMEĐU OBROKA: Konzumirajte ½ - 1 serviranje između obroka kako biste održali pozitivan balans nitrogena i visokokalorijsku dijetu.

NAKON TRENINGA: Konzumirajte jedno serviranje 30-45 minuta nakon treninga kako biste poboljšali i ubrzali oporavak i ras mišića.

PRIJE SPAVANJA: Konzumirajte ½ - 1 serviranje 45-60 minuta prije spavanja kako bi organizmu osigurali hranjive tvari potrebne za oporavak tokom noći.

SAVJET: Kako bi dodatno povećali unos proteina umjesto vode, Mega Mass miješajte s malomasnim mlijekom.


Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Slični Proizvodi
Mutant - MASS (2,3kg)

Mutant - MASS (2,3kg)

Dodatak MUTANT MASS je oblikovan tako da osigurava sve što trebate za gradnju mutantskih tv..

89.00 KM

Gorilla Wear - Steznici za ručni zglob - PRO

Gorilla Wear - Steznici za ručni zglob - PRO

Wrist Wraps PRO -BlackComfortable Fit Supports Wrists and Prevent Injuries Thumb loop so it doesn't ..

35.00 KM

Tagovi: Musclefreak, Mega, Mass, 5kg), Gaineri, Dobijanje, mase, Muscle, Freak