Muscletech - Nitro-Tech 100% Whey Gold + 200g free (2,5kg)
Muscletech - Nitro-Tech 100% Whey Gold + 200g free (2,5kg)
Pogledajte sve proizvode od Muscletech
 • Dostupnost: Nema u zalihama!
 • Stara cijena: 169.00 KM
 • Nova cijena: 155.00 KM
Dostava unutar BiH, brza pošta A2B.

Dostupne Opcije

Kol.

Muscletech - Nitro-Tech 100% Whey Gold + 200g free (2,5kg)


 • 24G proteina
 • Premium mikrofiltrirani protein isolate
 • Superiorni peptidi sirutke
 • 100% protein sirutke bez dodatnih sastojaka
 • Limitirana bonus pakiranja sa bonusom od 20% za istu cijenuNAJBOLJA FORMULA U KLASI - BONUS SIZE 10% FREE - ISTA CIJENA

Preko 20 godina NITRO-TECH® je vodeći proteinski brend, izgrađen na temelju naučnih istraživanja i najmodernije tehnologije, te je stekao povjerenje bezbroj potrošača u cijelom svijetu.

Sada je isti istraživački i razvojni tim razvio novu formulu baziranu na superiornim izvorima proteina, kvalitetu i proizvodnji.

Predstavljamo vam NITRO-TECH® 100% WHEY GOLD – čistu proteinsku formulu koja sadrži peptide i izolat sirutke.

SUPERIORNA NAUKA, VRHUNSKI REZULTATI

MuscleTech-ov tim naučnika je istražio rezultate brojnih kliničkih studija provedenih nad peptidima sirutke, i otkrio da prema tim istraživanjima peptidi sirutke unaprijeđuju brz oporavak nakon treninga i čak pospješuju inzulinsku reakciju koja pojačava dostavu nutrijenata.

Ovo znači da dobijate ultra čiste, brzo apsorbujuće i probavljujuće proteine, koji će vam pomoći da se brže oporavite, izgradite više mišićne mase i ostvarite bolje rezultate na treninzima!

Pored ovoga peptidi sirutke imaju i najveću biološku vrijednost od svih izvora proteina, ova vrijednost označava koliko se dobro protein apsorbuje i iskorištava u tijelu.Svaka mjerica NITRO-TECH® 100% WHEY GOLD sadrži 24g ultra premium proteina koji pruža 5,5g BCAA i 4g glutamina i njegovih prekusora. NITRO-TECH® 100% WHEY GOLD koristi napredni hladni proces mikrofiltracije kako bi garantovao protein najveće kvalitete.

 •     ČITAV SPEKTAR AMINO KISELINA
 •     BRZO APSORBUJUĆI HIDROLIZIRANI PROTEINI SIRUTKE ZA BOLJE DOSTAVLJANJE NUTRIJENATA
 •     SADRŽI PREMIUM IZOLAT I KONCENTRAT SIRUTKE ZA SUPERIORAN AMINOKISELINSKI PROFIL
 •     5,5G NABOLIČKIH BCAA I 4G GLUTAMINA I PREKUSORA ZA BOLJU SINTEZU PROTEINA I OPORAVAK
 •     NAJNAPREDNIJI PROCES HLADNE MIKROFILTRACIJE KOJI OBEZBJEĐUJE PROTEIN VISOKE BILOŠKE VRIJEDNOSTI
 •     NAGRAĐIVANI OKUS KOJI ĆE TE VOLJETI
 •     VIŠEFAZNI PROCES FILTRACIJE


Za razliku od drugih proizvođača, MuscleTech ne koristi  toplinu, jake kiseline ili soli, već samo hladnu mikrofiltraciju kako bi odstranili masti, ugljikohidrate i laktozu, te ostavili samo najkvalitetniji protein.

MuscleTech koristi višefaznu tehnologiju filtracije i proizveden je u skladu sa GMP stadardima, kao što je i potrebno za sve dijetalne suplemente.NAJBOLJI OKUS U KLASI

Da bi uživali u čistoj proteinskoj formuli ne znači da morate da konzumirate suvišne ugljikohidrate i masti. Za neke kompanije okus je jedina stvar koja im ide u prilog, te zbog toga njihove proteinske formule sadrže jeftine izvore proteina koje je lako zasladiti ugljikohidratima, mastima i šećerima. U MuscleTechu vjeruju da ne morate žrtvovati makronutrijente kako bi ostvarili željene rezultate.

Zato je njihov istraživački tim u uskoj saradnji sa najboljim stručnjacima za proizvodnju okusa kreirao vrhunske okuse koji ne sadrže dodatne šećere ili ugljikohidrate, te vam obezbijedio više proteina po serviranju i bolji makronutrijentski profil.

TESTIRANA KVALITETA I ČISTOĆA

Kako bi osigurali visok standard kvalitete, svaka serija NITRO-TECH® 100% WHEY GOLD  prolazi striktnu kontrolu kvalitete, testirana je od strane trećih lica i potvrđena kako bi osigurali da svaka kutija zadovoljava najviše standarde.
1 mjericu (33g) iza treninga  ili po potrebi.

2,7gk - Bonus size - 20% free

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Slični Proizvodi
ON - Whey Gold Standard 100% (2,3kg)

ON - Whey Gold Standard 100% (2,3kg)

Najprodavaniji i po mnogima najukusniji protein na svijetu - 12 god zaredom! Optimum Nutrit..

169.00 KM

Tagovi: Muscletech, Nitro-Tech, 100%, Whey, Gold, 3kg), Proteini