ProSupps - Hyde Max PUMP
ProSupps - Hyde Max PUMP
Pogledajte sve proizvode od ProSupps
 • Dostupnost: U zalihama
 • Cijena: 75.00 KM
Dostava unutar BiH, brza pošta A2B.

Dostupne Opcije

Kol.

ProSupps - Hyde Max PUMP


Najnovija formula najmoćnijeg Pre-Workout proizvoda na tržištu. Za maksimalnu izdržljivost i pump!

Naš Hyde Max Pump obogaćen je arginin nitratom, patentiranim sastojkom koji spaja aminokiselinu L-arginin i nitrat. Kada se konzumira, sadržaj nitrata u našem energetskom prahu za vježbanje pretvara se u azotov oksid, koji direktno utiče na vaš protok krvi, što dovodi do efikasnijih i dugotrajnijih pumpi.

Promoviše protok krvi: Ovaj suplement namijenjen upotrebi prije treninga sadrži L-citrulin i arginin nitrat (NO3-T) vrhunskog kvaliteta za razvoj arginina u plazmi koji se pretvara u azotov oksid za povećan protok krvi, maksimalnu mišićnu pumpu i iskoristivost kisika. HYDE Max Pump poboljšava cirkulaciju krvi i isporuku kisika kako bi podržao vaš aktivan način života.

Maksimizira snagu: Uz povećan protok krvi u mišićno tkivo, također sadrži beta-alanin koji pomaže da se prođe preko tačke iscrpljenosti za više ponavljanja i kreatin HCl za povećanje volumena mišića. Jedinstvena formula ovog energetskog dodatka pomaže u intenziviranju vaše izlazne snage za vrhunske performanse.


Bez kofeina i stimulansa: Umijesto kofeina, naš napitak u prahu prije treninga isporučuje povećanu energiju kroz L-citrulin za trajno povećanje snage i izdržljivosti. Takođe je savršen za one koji žele da smanje unos stimulansa ili žele da se dobro naspavaju nakon noćnog treninga.

Bez šećera, bez kalorija: ProSupps Hyde Max Pump prah, bez glutena i nema šećera, ugljikohidrata i kalorija kako bi vam pružio siguran podsticaj energije prije treninga.   1  mjerica 30 min prije treninga.

  25 doziranja

  Napiši Mišljenje

  Napomena: HTML nije preveden!
      Loše           Dobro

  Tagovi: ProSupps, Hyde, Max, PUMP, SUPLEMENTI