Cellucor - C4 Extreme (30 doza)
Cellucor - C4 Extreme (30 doza)
Pogledajte sve proizvode od Cellucor
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 79.00 KM
Dostava unutar BiH, brza pošta A2B.

Dostupne Opcije

Kol.

Cellucor - C4 Extreme (30 doza)


C4 Extreme je energija u prahu. C4 Extreme iskorištava neuporedivu NO3 tehnologiju i ekskluzivne, samo najbolje sastojke, kao što je creatin nitrat. C4 Extreme je napredniji od bilo kojih drugih pre-workout proizvoda u svojoj klasi, te vašem mozgu i mišićima trening za treningom donosi energiju, koju trebate.


Što je NO3?

NO3 je nitrat, napredan spoj, koji u vaše mišiće dovodi krv i povećava učinkovitost svih sastojaka, koje nađemo u proizvodu C4 Extreme. Cellucor upotrebljava nov spoj, u kojem je bio NO3 spojen s kreatinom. Tako je nastao kreatin nitrat. Studija sa sveučilišta UCLA pokazala je da kreatin nitrat ima 1000% veću topljivost u vodi od kreatina monohidrata i od drugih kreatinskih derivata. Neuporediva topljivost u vodi osigurava bolju apsorbciju i apsolutno nema nikakvih nuspojava, koje obično imaju kreatinski dodaci.


SASTOJCI

Creatin nitrat

Creatin nitrat je snažan derivat ''super creatina''. Ovaj patentiran i jedinstven spoj je mješavina kreatinskih molekula s dušikovom kiselinom. Creatin nitrat simultano povećava nivo dušikovih oksida i ATP-a u tijelu. Spoj takođe poveća prodiranje u stijenu crijeva, što spriječava rastvor spojeva.

Cellucore C4

Beta alanin

Beta alanin je prirodna aminokiselina. Beta alanin proizvodi više nivoe intramuskularnog karnozina, koji veći nivo energije, podupire mišićnu izdržljivost i poboljšava učinkovitost. Beta alanin učinkovito otprema umorenost tako da spriječava gomilanje mliječne kiseline u kosturnim mišićima, što omogućava tijelu, da može duže vrijeme trenirati.

Arginin AKG

Arginin AKG (alfa-ketoglutarat) je prethodnik dušikovog oksida. AKG povećava vaskularnost i snagu, stimuliše rasni hormon te izlučivanje insulina. Učinkovit je vazodilatator, proširava krvne puteve u mišićima, što poboljša protok krvi , a istovremeno osigurava efikasniju dostavu hraniva.

N-acetil-L-tirozin

N-acetil-L-tirozin je oblik L-tirozina, koji se brže apsorbuje i koji ima bolju učinkovitost. L-tirozin je aminokiselinski prethodnik nadbubrežne žlijezde i rasnih hormona adrenalina, dopamina te noradrenalina. Ovi hormoni podupiru izdvajanje HGH-a i doprinose višoj energiji, svijesti i budnosti.

Mucuna Pruriens

Mucuna pruriens poznat je kao baršun grah. Mucuna pruriens sadrži L-dopa, prirodnu aminokiselinu, instrument, koji se u moždanima promijeni u dopamin. Dopamin podupire izdvajanje rasnog hormona, jednog od najsnažnijih spojeva za preoblikovanje tijela. Dopamin se u moždanima promijeni u noradrenalin. Norepinefrin poveća metabolizam, širi nivo energije i aktivira adrenalinski odziv tijela.

Kofein

Kofein je snažan psihoaktivni stimulant. Kofein stimuliše centralni živčani sistem, uklanja umorenost i podstiče veću budnost te veći nivo energije.

Folat

Folat odnosno folna kiselina je vodotopljiv B-vitamin, koji stimuliše pozitivno raspoloženje i viši nivo energije. Folat podupire i nastanak i obnavljanje zdravih stanica.

Vitamin B12

Metilkobalamin je snažan oblik vitamina B12, koji je bitan B-vitamin. Vitamin B12 snažno podupire stanični metabolizam i energetsku proizvodnju, pomaže u proizvodnji masnih kiselina, koje potom brzo izgore. Vitamin B12 takođe stimuliše zdravo djelovanje živčanog sistema i nastanak krvi.

Niacinamid

Niacinamid je vodotoljiv B-kompleks vitamin. Niacin ili nikotinska kiselina, poznata i kao vitamin B3, poboljša pokretljivost, mišićnu snagu i djelovanje živčanog sistema. Niacinamid smanjuje mišićnu umorenost i povećava maksimalan mišićni kapacitet.

Sinefrin HCl

Sinefrin je snažan stimulator androgena, koji povećava energiju i sintezu ATP. Sinefrin, iako blaži, po strukturi je sličan Ephedri. Spoj poveća stimulaciju adrenalina i ubrzava gubitak tjelesne težine s ubrzanim spaljivanjem masti, metabolizma i termogeneze.

Vitamin C

Vitamin C je bitan vitamin za čovječje tijelo i ima brojne koristi za zdravlje. Vitamin C povećava proizvodnju energije, jača metabolizam i ima snažne antioksidantne osobine. Vitamin C jača obrambene mehanizme tijela, jer povećava djelovanje imunog sistema, uklanja slobodne radikale i jača kosti i vezivna tkiva. Vitamin C podstiče anaboličko agregatno stanje, smanjuje stresni hormon kortizol i povećava nivo testosterona.

Piridoksal fosfat

Piridoksal fosfat, poznat kao P5P, je aktivan oblik vitamina B6. P5P ne zahtijeva nikakve pretvorbe u jetri i stoga je bolji oblik toga hraniva. Vitamin B6 poboljšava djelovanje brojnih tjelesnih funkcija, uključivo s metabolizmom energije, nevrotransmiterskim funkcijama te rast i obnovu mišića.


1 mjerica (5,2g), 30 min prije treninga.

cca 150g = 30 doza

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Tagovi: Cellucor, Extreme, musclefreak, Suplementi