Sopharma - Bugarski Tribestan (60 tabs)
Sopharma - Tribestan (60 tabs)
Pogledajte sve proizvode od Sopharma
 • Dostupnost: U zalihama
 • Stara cijena: 75.00 KM
 • Nova cijena: 69.00 KM
Dostava unutar BiH, brza pošta A2B.
Kol.

Sopharma - Tribestan (60 tabs)

Originalni Bugarski Tribestan - Novo !!

Tribestan je potpuno prirodni i nehormonalni biljni (fitokemijski) biostimulator nastao iz biljke Tribulus Terrestris Bulgaricum, a koristi se za rješavanje problema potencije, libida i smanjene seksualne aktivnosti kod žena i muškaraca te povećanje mišićne mase, snage i izdržljivosti.

Tribestan je biljna alternativa sintetičkim anaboličnim steroidima bez dokazanih negativnih učinaka. Tribestan aktivira enzime koji potiču metabolizam i potiče proizvodnju vlastitog testosterona i lutenizirajućeg hormona (LH). Na taj način utječe na povećanje mišićne mase i snage i na ubrzani oporavak.

Hipofiza otpuštanjem LH utječe na Leydigove stanice u testisima te ih potiče na pojačano lučenje testosterona. Ujedno LH djeluje na pretvorbu intersticijskih stanica testisa u Leydigove stanice.

Tribestan djeluje na hipofizu koja pojačano luči LH. Pojačano lučenje LH potiče Leydigove stanice na veću produkciju testosterona, a testosteron potiče spermatogenezu u sjemenim kanalićima.

Tribulus je biljka, tribestan je napravljen od tribulus terestris biljke. Zvuči nejasno?

Tribestan je samo ono što je efektivno u biljci Tribulus terestris, dakle puno više skoncentrisan i napravljen od puno veće količine biljke tribulus terestrisa. Zamislite to kao sok od narandže. Tribulus bi bio sok od narandže plus ostatci koji ostanu od iscjeđene narandže (kora, pulpa itd.) Dok tribestan bi bio samo sok, odnosno samo ono što želimo iz biljke Tribulus terestris. Tribestan djeluje na hipofizu koju potiče na povećano lučenje LH pa samim time dolazi do povećanog stvaranja vlastitog (endogenog) testosterona u testisima. Upravo zbog toga prilikom uzimanja Tribestana uz povećanje mišićne mase dolazi i do istovremenog povećanja libida i poboljšanja spolne funkcije. Povećana količina testosterona djeluje na sintezu proteina i na vrlo učinkovito povećanje mišićne mase.

TRIBESTAN:

 • povećava libido i seksualnu aktivnost kod muškaraca i žena,
 • povećava mišićnu masu
 • povećava snagu i izdržljivost
 • pojačava i produljuje vrijeme erekcije,
 • stimulira ovogenezu,
 • ublažava simptome kod menopauze,
 • ubrzava proces oporavka organizma nakon fizičkih i psihičkih napora



  1-2 tablete, 2-3 puta dnevno ili po potrebi.

  60 tableta

  Napiši Mišljenje

  Napomena: HTML nije preveden!
      Loše           Dobro

  Tagovi: Sopharma, Tribestan, (60, tabs), Snaga, libido