Universal - Animal Pak (44 pack)
Universal - Animal Pak (44 pack)
Pogledajte sve proizvode od Universal Nutrition
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 129.00 KM
Dostava unutar BiH, brza pošta A2B.
Kol.

Universal - Animal Pak (44 pack)

Logo - Universal

Proizvod godine u kategoriji multivitamin - 2014 na BB.com!

Animal Pak predstavlja kombinaciju preparata koji u jednom dnevnom paketu sadrži čak 11 tableta! Njegova osnovna misija je da ozbiljnim sportašima pruži vrijednu pomoć u periodima napornih treninga u cilju što većih rezultata.

Bilo da se radi o postizanju kolosalne mišićne mase, gladijatorske snage ili maratonske izdržljivosti, zadatak svakog paketa je da osigura svu neophodnu suplementaciju, izuzev gradivnih materija.

Svaki paket je sastavljen od tableta koje sadrže komplekse vitamina i minerala, amino kiselina, esencijalnih nezasićenih masti, digestivnih enzima i snažnih optimizatora.

Koktel vitamina i minerala predstavlja sam osnov suplementacije sportaša sa prioritetnom ulogom osiguranja efikasnog metabolizma ugljikohidrata, bjelančevina i masti. Oni se brinu o izgradnji mišićnog tkiva, stvaranju biološke energije i ažurnog odvijanja procesa regeneracije i oporavka.

Takođe osiguraju puno djelovanje imunološkog sistema i ravnotežu u organizmu...

Mješavina sastavljena samo od esencijalnih amino kiselina obogaćena glutaminom, osigurava veoma djelotvornu zaštitu mišičnog tkiva od razgradnje i osjetno potpunije korištenje bjelančevina unesenih hranom.

Optimalizatori koje sadrži ovaj proizvod, omogućavaju osjetno dizanje sportskih sposobnosti iznad postignutog nivoa, a pored toga imaju i niz blagotvornih dejstava. Antistresno i antikancerogeno djelovanje, produžavanje fizičke i mentalne svježine, kao i životnog vijeka, samo su neke blagodati koje pružaju ovi prirodni ekstrakti.

Da bi što manje energije bilo zarobljeno u želudcu, brinu se digestivni enzimi koji pomažu probavi i rade na što bržem i potpunijem iskorištenju unijetih hranljivih materija.

Na kraju, Animal Pak osigurava i prijekopotrebne esencijalne masti koje uglavnom nisu prisutne u svakodnevnoj prehrani.

Multivitamin of the year 2014


Konzumirati jedan paket dnevno 30 minuta nakon obroka.

Uzimati sa dosta vode.

44 paketića

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Slični Proizvodi
Universal - Animal Cuts (42 pack)

Universal - Animal Cuts (42 pack)

Za razliku od svih ostalih proizvoda za sagorijevanje masti, Animal Cuts nije samo običan termog..

135.00 KM

Tagovi: Universal, Animal, Pak, (44, pack), Suplementi, Nutrition