Universal - Animal Cuts (42 pack)
Universal - Animal Cuts (42 pack)
Pogledajte sve proizvode od Universal Nutrition
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 135.00 KM
Dostava unutar BiH, brza pošta A2B.
Kol.

Universal - Animal Cuts (42 pack)

Logo - Universal

Za razliku od svih ostalih proizvoda za sagorijevanje masti, Animal Cuts nije samo običan termogenetički proizvod, nego je trenutačno i najpotpunija te svestrana formula, koju možete dobiti u slobodnoj prodaji.

Ostali proizvodi koji pomažu u sagorijevanju masti, sadrže prilično učinkovit sinefrin, kofein, vjerojatno i derivat od aspirina (do 95% svih proizvoda za sagorijevanje masti temelje se na toj formuli), koji se ni na koji način ne može uspoređivati sa strukturom u proizvodu

Animal Cuts, jer svako pakiranje u priručnoj ambalaži sadrži 28 aktivnih sastojaka.

Kao termogenetik Animal Cuts jedan je između najjačih proizvoda na tržištu. Animal Cuts uključuje oktopamin, tiramin, l-theanin, PEA, ekstrakt gorke naranče (sinefrin) te revolucionarni novi termogenetik, ekstrakt zelenog čaja - epigallocatechin gallate (EGCG).

Termogenetički kompleks kojeg možemo naći u proizvodu Animal Cuts, povećava termogenezu i pomiće iskorištavanje supstrata u korist oksidaciji masti, što znaći da Animal Cuts selektivno djeluje na izgorijevanje masti, dok čuva čistu mišićnu masu.

Lipotropni posrednik prouzrukuje oslobođenje masnih kiselina iz jetara, pomoću kojih se mogu potrošiti za energiju. Lipotropini također garantiraju da metabolizam masti djeluje učinkovito. S holin citratom, beatin hidrokloridom i inozitol monofosfatom Animal Cuts garantira potpunu lipotropnu formulu za najzahtjevnije sportaše.

S gledišta metabolizma guaran djeluje sinergetski s ekstraktom zelenog čaja za povišenje tjelesnog metabolizma. Karnitin dragocjeni je sastojak koji pomaže tijelu prenositi masne kiseline u stanične mitohondrije, gdje se izgaraju u energiju.

S 750 mg aktivnih sastojaka, uključujući korijen od maslačka (teraxacum) i gornik (uva ursi), Animal Cuts djeluje usporedno s termogenima i lipotropini za definiciju izgleda.

Po Teškoća s diuretičkim dodacima jest da tijelu istroše ključne elektrolite, uključivo s kalijem. Kad dođe do toga, mišići gube svoju punost i veličinu. U Animal Cuts kalij je uključen s namjeru da očuva punost mišića.

Sportaši,koji su na dijeti, stavljaju na kocku usporavanje djelovanja štitne žlijezde. Smanjeni broj kalorija, stres i intenzivna vježba snižavaju količinu ključnih hormona štitne žlijezde, koji su odgovorni za uređivanje tjelesnog metabolizma i lipolize. Ovi uvjeti dovede do smanjene pretvorbe hormona štitne žlijezde T4 u T3. T3 posjeduje pet puta biološku akivnost hormona T4 te značajan je za uzdržavanje tjelesnog metabolizma.

Animal Cuts sadrži jedinstven kompleks koji je bio zasnovan za povećanje proizvodnje tiroksina (T4) i trijodtironina (T3), koji pomažu matabolizmu da djeluje optimalno.

Inzulin, anabolni hormon, igra ključnu ulogu kod gubitka tjelesne težine. Otpornost inzulina može voditi do teškoća kod gubitka tjelesne težine, jer povećane vrijednosti inzulina javljaju tijelu da počinje gomilati masnoće. Animal Cuts sa svojim patentiranim potenciatorima inzulina garantira da tijelo korisno i učinkovito izrabi inzulin.

Sa stabilizacijom inzulina i vrijednosti šećera u krvi, tijelo može optimalno smanjiti količinu tjelesne masnoće.

Animal Cuts uključuje još tri dodatne komponente koje su oblikovane za optimiranje cjelokupne sposobnosti tijela za smanjivanje količine masnoća i povećanje vaskularnosti. Nukleotidi i nevrotransmitorji pomažu pri očuvanju visokih energijskih vrijednosti i uzdržavaju primjernu kemiju mozga.

U kombinaciji s zakonom zaštićenom Animal Cuts Comlex, ovaj proizvod može pomoći u smanjivanju apetita te čežnji po ugljikohidratima i šećeru, dok maksimira metabolizam ugljikohidrata.

Animal Cuts


Uzimati 1-2 pakiranja dnevno na prazan stomak prije obroka.

Konzumirati proizvod neprekidno 3 sedmice ,a zatim uzeti 1 sedmicu odmora.

Nakon toga nastaviti istim rasporedom.

42 kesice

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Slični Proizvodi
Universal - Animal Flex (44 pack)

Universal - Animal Flex (44 pack)

Animal Flex je najnovija formula, dizajnirana za optimalnu pomoć i održavanje elastičnosti z..

109.00 KM

Universal - Animal Pak (44 pack)

Universal - Animal Pak (44 pack)

Proizvod godine u kategoriji multivitamin - 2014 na BB.com! Animal Pak predstavlja kombinacij..

129.00 KM

Tagovi: Universal, Animal, Cuts, (42, pack), Suplementi, Nutrition