Yamamoto - Leucin TABS (90 tabs)
  • Yamamoto - Leucin TABS (90 tabs)
Yamamoto - Leucin TABS (90 tabs)
Pogledajte sve proizvode od Yamamoto Nutrition
  • Dostupnost: U zalihama
  • Cijena: 35.00 KM
Dostava unutar BiH, brza pošta A2B.
Kol.

Yamamoto - Leucin TABS (90 tabs)

Aminokiseline razgranatog lanca (BCAA), leucin, valin i izoleucin, pripadaju skupini esencijalnih aminokiselina, tj. onih 'građevnih blokova' koji potječu iz proteina, a koje naše tijelo ne proizvodi i koje stoga moramo unijeti putem naša prehrana.

Prije mnogo godina smatralo se da sve tri aminokiseline razgranatog lanca imaju istu funkciju, ali sve brojnija literatura pokazuje da je sam leucin već neovisno moćan u aktiviranju sinteze proteina, primijenjen u dozi od oko 3-4 grama.

Nekoliko znanstvenih studija jasno je pokazalo 'anabolički' učinak leucina, od kojih je jedna studija (Pasiakos et al.) pokazala da uzimanje leucina odmah nakon treninga povećava sintezu mišićnih proteina za oko 33%, potičući inzulogeni učinak.

Da, jer 'kraljica aminokiselina' ne samo da utječe na sintezu proteina, već utječe i na poboljšanje tolerancije glukoze i inzulinske rezistencije u adipocitima, zahvaljujući povećanoj učinkovitosti i poboljšanoj signalizaciji i lučenju inzulina u gušterači.2-3 tablete pred trening.

90 tableta

Napiši Mišljenje

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Tagovi: Yamamoto, Leucin, TABS, (90, tabs), SUPLEMENTI, Nutrition